Agenda

01/10/2018 | Activiteitenoverzicht

0001

26/01/2019 | Wintersport 2019

omslag-1

Beste leden,

Dit jaar zullen er door CoDe wederom veel memorabele activiteiten georganiseerd worden, zullen de mooiste vriendschappen ontstaan en zullen wij elkaar verrijken en tot grotere hoogtes brengen. Maar wie ons pas echt tot grote hoogtes gaat brengen is de MAFFIA. Voor het allereerst in de geschiedenis van CoDe zullen wij ons samen begeven naar de Alpen. Een week lang pizzapunteren, flugelen, flaneren op de piste, maar bovenal heel veel roetsjen van de helling. De commissie zorgt ervoor dat alles voor je geregeld is, van het materiaal tot de lessen en van het vervoer tot het draaien van je favoriete apreskinummers, het enige wat jij moet doen is je aanmelden over enkele weken. Blok onderstaande data alvast in je agenda en houd dit facebook evenement in de gaten voor meer informatie.

Wat: De allereerste wintersportreis van CoDe

Wanneer: 26 januari 2019 tot 2 februari 2019

Waar: TBA

Voor wie: Iedereen! Ongeacht of je nog nooit op de piste hebt gestaan of al een echte sneeuwtijger bent en of je nu eerste-, tweede- , derdejaars of masterstudent bent.

Prijs: TBA

07/12/2018 | Training Leer Studeren

Omslag Leerstuderentraining Leeg

In december organiseren Code en JFV Grotius, in samenwerking met LLP, de training Leer Studeren. De training bestaat uit 2 bijeenkomsten, op 7 en 14 december 2018, beide van 13.30 tot 17.30 uur. De training wordt verzorgd door John Cliteur, oprichter van Purple Monkey Breinonderwijs en schrijver van de boeken ‘Breinwijzer’ en ‘Leer Leren’. Studenten van de Universiteit Leiden kunnen deze training volgen met een aantrekkelijke korting. De kosten voor deelname bedragen € 25,- per persoon. Dit is inclusief een set Stabilo stiften en A3-papier. Normaliter kost deze training € 185,-! Deelnemers aan eerdere trainingen hebben de deelname als zeer waardevol ervaren.

Datum  : 7 en 14 december 2018 (Het is niet mogelijk om slechts 1 van de 2 middagen te volgen).
Tijd        : 13.30-17.30 uur
Locatie : Kamerlingh Onnes Gebouw, Steenschuur 25, Leiden; A 0.51 (7 dec), C 0.31 (14 dec)
Kosten : € 25,- per persoon
Zelf meenemen:
•             het studieboek Bestuursrecht in het Awb-tijdperk (de editie maakt niet uit)
•             smalle (gele) markeerstift

Inschrijven kan via de volgende link https://www.purplemonkey.nl/inschrijven/?tid=471   
Ter bevestiging van je inschrijving ontvang je een mail met daarin de gegevens voor je betaling.

16/10/2018 | Bezoek International Criminal Court

Omslag BezoekICC

Op 16 oktober gaat het A-Team naar Den Haag om een bezoek te brengen aan het International Criminal Court. Het ICC vervolgt personen die verdacht worden van genocide, misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en misdaden van agressie, zoals beschreven in het Statuut van Rome. Het bezoek vindt plaats van ongeveer 12:30 uur tot 16:00 uur. We zullen verschillende presentaties krijgen over de oprichting, de lopende zaken en de ontwikkelingen van de instantie. Ook zullen we een kijkje nemen in de rechtszaal en eventueel een hoorzitting bijwonen. Heb je interesse in criminaliteit op een internationaal niveau? Of ben je gewoon benieuwd hoe zo’n instantie er nou eigenlijk uitziet? Meld je dan snel aan viawww.codeleiden.nl voor dit bijzondere bezoek!

Aanmelden kan tot 11 oktober 23:59. Indien er meer aanmeldingen dan plekken zijn, zal voor deze activiteit geloot worden.