Agenda

01/09/2017 | Activiteitenoverzicht

activiteitenkalender september

22/09/2017 | Eerstejaarsweekend

Het derde weekend van september vindt het Eerstejaarsweekend weer plaats! Dit weekend wordt speciaal voor de eerstejaars criminologiestudenten georganiseerd in Delft, waarbij de studenten de mogelijkheid krijgen elkaar en CoDe beter te leren kennen. Gedurende het weekend worden er verschillende spellen in Delft georganiseerd waarbij de studenten, onder begeleiding van het oude en huidige bestuur van CoDe, in teams moeten strijden om de hoofdprijs. Helaas is het maximaal aantal aanmeldingen voor het weekend al bereikt en kunnen studenten zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst. Dit kan door een mail te sturen naar ncis@codeleiden.nl. Mocht er nog een plekje vrijkomen voor het weekend, dan krijg je dit te horen.

25/09/2017 | Deadline inschrijven commissies

Met de geslaagde commissie-interesseactiviteit van afgelopen dinsdag zijn de inschrijvingen voor de commissies geopend! Heb je je nog niet ingeschreven afgelopen dinsdag, maar zou je wel graag een commissie bij CoDe willen doen komend lustrumjaar? Kies dan een van de twee opties!...

1. Kom vóór 25 september 12:00 langs op de bestuurskamer om een inschrijfformulier in te vullen!
2. Stuur vóór 25 september 12:00 een mail met je top drie en een korte motivatie naar corpusdelicti@law.leidenuniv.nl. Vergeet niet je naam, studiejaar en telefoonnummer in de mail te vermelden!

Naar aanleiding van de mail zullen we met iedereen een kort gesprekje plannen. Klik hier voor een overzicht van alle mooie commissies die je bij CoDe kunt doen!

26/09/2017 | Bezoek Schietvereniging Zoetermeer

Een van de favoriete activiteiten van het A-Team is terug! Dinsdag 26 september zal het A-Team een bezoek gaan brengen aan de schietvereniging van Zoetermeer. Van 19:30 tot 22:00 zullen we in groepjes verschillende wapens mogen uitproberen op de vele schietbanen die de schietvereniging rijk is. 
Let op: ben jij afgelopen 22 februari mee geweest met het bezoek aan de schietvereniging? Dan kan je je helaas dit keer niet aanmelden. Dit omdat er iedere keer weer veel aanmeldingen zijn en we graag zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid willen geven om mee te gaan naar de schietvereniging. 

Aanmelden kan tot 18 september 00:00 uur via deze website. Indien er meer aanmeldingen zijn dan plekken, zal er geloot worden. Meer informatie hierover volgt later. Zorg dat je in bezit bent van een geldig identiteitsbewijs.

27/09/2017 | Eerstejaarsfeest: De Duik in het Diepe

De duik in het diepe - Hoe diep kun jij zinken?

Na het gemis van de CoDe feestjes is het weer tijd voor een episch feest. En wat is er nou epischer dan het Eerstejaarsfeest? Dit jaar zal het in het thema staan van De Duik in het Diepe. Deze duik wordt genomen in de prachtige feestlocatie COC De Kroon. Hier zullen we samen met alle nieuwe leden ontdekken wie deze avond het diepst kan zinken. Kom in je mooiste duikoutfit, want voor de leukste duiker heeft de BoeF een mooie prijs.
Dus zet je duikbril op en neem die duik in het diepe!
Voor de mensen die niet in het diepe durven, zijn zwembandjes wellicht een optie.

De kaartverkoop start op maandag 18 september en zijn slechts voor drie euro te koop op de bestuurskamer van CoDe! Ook externen kunnen hier een kaartje kopen. Wees er snel bij want OP=OP!