23/01/2018 | Korte reis

Van 23 tot en met 27 januari is het weer zover, de korte studiereis van CoDe! De DOUANE heeft jullie even in spanning gehouden, maar nu wordt de locatie dan echt bekend gemaakt. 

Guinness beer, Trinity College, een gek Iers-Engels accent en de Irish stew…. Gaat er al een belletje rinkelen? De meesten van jullie zullen het nu wel doorhebben: we gaan naar Dublin!

Je kan je inschrijven tot 18 december 23:59. Bij een teveel aan aanmeldingen zal er geloot worden. Hierbij hebben eerstejaars voorrang. Meld je zo snel mogelijk aan, voordat je het vergeet! Het wordt een weekje om nooit meer te vergeten met een bezoek aan Trinity College, een slaapplek midden in het centrum, een bezoek aan het Kilmainham Gaol, een spectaculaire moordwandeling en heerlijke avonden in de beste pubs van Dublin, en nog veel meer… En dat is pas het begin! De prijs is (max) 250 en dit is inclusief vlucht, verblijf met ontbijt, activiteiten en vervoer naar de activiteiten! Wat wil je nog meer?Aanmelden voor de korte reis kan via deze website. De commissieleden van de DOUANE zijn in ieder geval heel enthousiast en hebben er ontzettend veel zin in. We hopen dat dit voor jullie ook geldt!