Agenda

01/11/2018 | Activiteitenoverzicht

0001 1

26/01/2019 | Wintersport 2019

omslag-1

Beste leden,

Dit jaar zullen er door CoDe wederom veel memorabele activiteiten georganiseerd worden, zullen de mooiste vriendschappen ontstaan en zullen wij elkaar verrijken en tot grotere hoogtes brengen. Maar wie ons pas echt tot grote hoogtes gaat brengen is de MAFFIA. Voor het allereerst in de geschiedenis van CoDe zullen wij ons samen begeven naar de Alpen. Een week lang pizzapunteren, flugelen, flaneren op de piste, maar bovenal heel veel roetsjen van de helling. De commissie zorgt ervoor dat alles voor je geregeld is, van het materiaal tot de lessen en van het vervoer tot het draaien van je favoriete apreskinummers, het enige wat jij moet doen is je aanmelden over enkele weken. Blok onderstaande data alvast in je agenda en houd dit facebook evenement in de gaten voor meer informatie.

Wat: De allereerste wintersportreis van CoDe

Wanneer: 26 januari 2019 tot 2 februari 2019

Waar: TBA

Voor wie: Iedereen! Ongeacht of je nog nooit op de piste hebt gestaan of al een echte sneeuwtijger bent en of je nu eerste-, tweede- , derdejaars of masterstudent bent.

Prijs: TBA

07/12/2018 | Training Leer Studeren

Omslag Leerstuderentraining Leeg

In december organiseren Code en JFV Grotius, in samenwerking met LLP, de training Leer Studeren. De training bestaat uit 2 bijeenkomsten, op 7 en 14 december 2018, beide van 13.30 tot 17.30 uur. De training wordt verzorgd door John Cliteur, oprichter van Purple Monkey Breinonderwijs en schrijver van de boeken ‘Breinwijzer’ en ‘Leer Leren’. Studenten van de Universiteit Leiden kunnen deze training volgen met een aantrekkelijke korting. De kosten voor deelname bedragen € 25,- per persoon. Dit is inclusief een set Stabilo stiften en A3-papier. Normaliter kost deze training € 185,-! Deelnemers aan eerdere trainingen hebben de deelname als zeer waardevol ervaren.

Datum  : 7 en 14 december 2018 (Het is niet mogelijk om slechts 1 van de 2 middagen te volgen).
Tijd        : 13.30-17.30 uur
Locatie : Kamerlingh Onnes Gebouw, Steenschuur 25, Leiden; A 0.51 (7 dec), C 0.31 (14 dec)
Kosten : € 25,- per persoon
Zelf meenemen:
•             het studieboek Bestuursrecht in het Awb-tijdperk (de editie maakt niet uit)
•             smalle (gele) markeerstift

Inschrijven kan via de volgende link https://www.purplemonkey.nl/inschrijven/?tid=471   
Ter bevestiging van je inschrijving ontvang je een mail met daarin de gegevens voor je betaling.

19/12/2018 | CoDeTV CIRCUS

Banner Circusfeest

Op 19 december opent het CoDeTV Circus voor het eerst haar deuren. Creaties geïmporteerd vanuit Delft en Leiden zullen deze avond de show stelen. Goochelaars zullen biertjes wegtoveren, acrobaten zullen shotjes achterover slingeren en tijgers zullen door vlammende hoepels springen. De acts zullen hun zuiptalent in deze circustent laten zien. Het belooft één grote act te worden, dus mis het niet! Vergeet Cirque du Soleil, Monte Carlo Circus en Circus Renz! Het CoDeTV Circus is exclusief deze avond geopend. Kom langs op de bestuurskamer en koop voor 3 euro jouw kaartje!