Agenda

01/02/2019 | Activiteitenoverzicht

Omslag AO Februari

12/02/2019 | Werkbezoek Verizon

Activiteitenoverzicht 1

Op dinsdag 12 februari zal de BUIT een bezoek brengen aan Verizon in Amsterdam. Verizon behoort tot de drie grootste communicatiebedrijven ter wereld en is gespecialiseerd in cybercrime. Verizon helpt bedrijven onder andere door hun netwerken te beveiligen en ze voor te bereiden op eventuele cyberaanvallen. Slachtofferschap van cybercriminaliteit komt steeds vaker voor. Dat maakt dit een actueel en interessant werkbezoek. We zullen dit werkbezoek letterlijk ''een kijkje achter de schermen'' krijgen. Dus meld je snel aan via www.codeleiden.nl 
Let op: op aanwezig staan op Facebook is dus niet voldoende

12/02/2019 | Broer- en zussenborrel

Activiteitenoverzicht 9-01

Nu de tentamens weer voorbij zijn is het weer tijd voor een borrel. Na alle tentamenstress en al die tijd doorbrengen in de bieb is deze borrel precies wat nodig is. Deze borrel staat in het teken van jullie broers en zussen. Kunnen ze zelf eens meegenieten van de borrel, na allemaal verhalen te hebben gehoord over onze borrels. Heb je altijd al willen laten zien wat voor epische vereniging CoDe is? Dan is dit je kans! Sleep al je broers, zussen, nichten en neven mee op 12 februari. De borrel zal voor de verandering eens plaatsvinden in de Storm! 

We hopen jullie allemaal met jullie broers en/of zussen te zien op 12 februari!

Liefs, 
De BoeF

26/02/2019 | Master Speciaalbieravond

Activiteitenoverzicht 3

Nu alle tentamens weer achter de rug zijn is het tijd voor wat gezelligheid! En zeg nu eerlijk, bij gezelligheid hoort een alcoholische versnapering. Om deze reden organiseert de KMaR voor de masterstudenten van CoDe een heuse speciaalbieravond, waarop jullie al jullie favoriete speciaalbiertjes kunnen proeven. Onder het genot van deze heerlijke biertjes zal er de mogelijkheid zijn om spelletjes te spelen. Deze zullen wij meenemen, maar trek ook vooral zelf jullie leukste spellen uit de kast. Deze avond zal een kleine 7,50 euro gaan kosten, waarvan jullie zelf drie biertjes van de wand mogen kiezen. Gezelligheid gegarandeerd! De avond zal op 26 februari om 20:00 in café 't Gerecht plaatsvinden. Bij zijn = meemaken, dus tot dan!
Let op: aanmelden voor deze activiteit is verplicht!

The CoDe Master's Committee organizes an evening full of special beers. This evening is especially for Master students. While enjoying these delicious beers there will be the possibility to play games. We will bring some games, but feel free to bring your own! This evening will cost 7,50 euros. For this amount you will get 3 special beers. The evening will start on the 26th of February at 20:00 in café 't Gerecht. Hope to see you there! Registration via www.codeleiden.nl is required!

19/04/2019 | Korte Reis 2019 - Praag

Na maandenlang hard werken door de DOUANE mogen we het eindelijk bekend maken. Dit jaar zullen we met de korte reis van 19 tot en met 23 april vertoeven in het prachtige Praag! We zullen hier verschillende formele en informele activiteiten ondernemen. Van een bezoek aan het politiemuseum tot een kroegentocht waarbij we eindigen in een van de grootste clubs in Oost-Europa, niets is te gek voor de DOUANE. De overige activiteiten zullen in de aanloop van de reis bekendgemaakt worden, maar geloof ons als we zeggen dat je ze niet wilt missen! De kosten voor deze reis zullen (onder voorbehoud) €280,- bedragen. Je kunt je vanaf nu aanmelden via www.codeleiden.nl. De aanmeldingen zullen sluiten op 24 februari om 23:59. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan plekken, dan zal er geloot worden.
LET OP: eerstejaars hebben voorrang bij deze reis, maar ouderejaars zijn zeker welkom om zich op te geven!